Bergen Limburg

Onze sponsoren

Landelijke WonenHPDe SmidDe VlinderVan VegchelEcofuelsLeukermeerLitjesLaarakkerVan Rijen Training&AdviesHugho

Afscheid raadsleden William Schijfs en Wim van der Kwast

Afscheid Wim en William28 maart 2018 heeft de VVD afscheid genomen van de raadsleden William Schijfs en Wim van der Kwast.

William heeft in deze raadsperiode nadat Frans Pekema als wethouder aantrad, een aantal maanden als raadslid in de gemeenteraad zitting gehad. Daarvoor heeft William meerdere jaren in de raad gezeten namens de VVD. William heeft in de korte tijd als raadslid de draad weer snel opgepakt, wat een groot compliment waard is. William, bedankt namens VVD Bergen voor je inzet de afgelopen periode.

Wim van der Kwast wordt ook wel de ‘nestor’ van de raad genoemd. Met zijn welbespraaktheid, uitstekende voorbereiding en uitmuntende dossierkennis, gaat een stuk ervaring de raad uit die moeilijk op te vullen zal zijn. Wim, je hebt ontzettend veel betekend voor de VVD-fractie, maar zeker ook voor de raad, het liberale gedachtegoed en -het belangrijkst- voor de inwoners van de gemeente Bergen. VVD Bergen is trots dat je ons hebt vertegenwoordigd, en verheugd dat je hebt aangegeven nog actief te blijven binnen de fractie.


Copyright © 2017. All Rights Reserved.