Bergen Limburg

Onze sponsoren

HughoDe VlinderVan Rijen Training&AdviesDe SmidEcofuelsLeukermeerVan VegchelHPLitjesLaarakkerLandelijke Wonen

Installatie nieuwe raadsleden Jennissen en Van Rijen

Foto: Ingrid DriessenOp 29 maart 2018 zijn onder grote publieke belangstelling de nieuwe raadsleden in de raad in Bergen geïnstalleerd.

Voor de VVD zijn dat Jack Jennissen en Pepijn van Rijen.  Jack is de nieuwe fractievoorzitter in de gemeenteraad. Beiden zijn nieuw in de raad. Voor hun persoonlijke verhalen kunt u hier klikken . De fractievoorzitter heeft na zijn installatie nog het volgende geschreven:

Geloofsbrieven

Gisteren hebben we de “oude raad” uitgeluid. Na een enerverend laatste half jaar zit hun taak in de raad erop. Dank aan Wim van der Kwast, Frans Pekema en William Schijfs voor hun goede werk voor de VVD in de Gemeenteraad.  Zij gaan gelukkig allen op de achtergrond en/of in commissies door met zich in te zetten voor de Bergense gemeenschap.

Ik ben ontzettend trots dat 188 mensen de moeite hebben genomen vorige week om in het stemhokje bij mijn naam een rood bolletje te zetten. Ik ga mijn stinkende best doen voor hen en voor alle andere inwoners om de gemeente een beetje beter te maken.

Ook ben ik trots dat ik deel mag uit maken van een raad waarin veel mensen zitten die hun sporen reeds verdiend hebben, met een grote staat van dienst in de Bergense gemeenschap, en met de wil om samen de komende vier jaar het juiste voor de gemeente Bergen te doen. Laten we hopen op een vruchtbare samenwerking met alle partijen.

Vandaag was de feestelijke installatie van de nieuwe gemeenteraad. Samen met Pepijn van Rijen zit ik namens de VVD in de raad. Ondanks dat we met twee zetels nog steeds de kleinste partij zijn, willen we de komende vier jaar veel bereiken op het gebied van stabiele financiën, economische ontwikkeling, goede zorg voor iedereen, passende woonruimte voor ouderen en jongeren, inzet van duurzame energie en leefbaarheid in de dorpen.

Maar dat kunnen we niet alleen! Daar hebben we jou ook voor nodig.  Of je nu een rechts, links, rood, groen, blauw of geel hart hebt, jong of oud, de samenleving kan elk initiatief gebruiken om de omgeving nog mooier te maken, te zorgen dat ouderen niet eenzaam zijn, we allemaal in het verenigingsleven kunnen deelnemen, kortom  deel kunnen zijn van gemeenschap.

Hiervoor ga ik mijn best doen, ik hoop jij ook. Kan ik jou ergens mee helpen, laat het me dan weten. Ik ben er klaar voor.

Jack Jennissen

Fractievoorzitter VVD Bergen


Copyright © 2017. All Rights Reserved.