Bergen Limburg

Onze sponsoren

Landelijke WonenVan VegchelVan Rijen Training&AdviesEcofuelsDe VlinderDe SmidHughoLaarakkerLitjesHPLeukermeer

Werkbezoek J. van Vegchel

Veghel001

Op vrijdag 29 maart 2019 stond ons werkbezoek gepland aan J. van Vegchel in Well. In de regio al 30 jaar bekend vanwege hun specialisme op het gebied van kunststof, aluminium en glas. Een hartelijke ontvangst door Linda, Nick en Roy viel ons ten deel. 

Onder het genot van een kopje koffie met vlaai werden we ge├»nformeerd over de ontstaansgeschiedenis van dit prachtige bedrijf. Aansluitend kregen we een rondleiding in de volledig nieuwe showroom. Hier zagen we een keur aan mogelijkheden voor serres, garagedeuren, rolluiken, horren, ramen, deuren en carports. Er werden rolluiken gedemonstreerd, waarvan de buren zeker geen last hebben, zo geruisloos waren ze. Ook zagen we wat voor ruime keus er was aan zonwering. Zonwering voorzien van allerlei practische snufjes. Waait het te hard of regent het en staat de zonwering nog uit? Geen probleem de zonwering gaat vanzelf weer omhoog. Ook andersom werkt het prima, veel zon en de zonwering gaat omlaag, zoals de gebruiker het heeft ingesteld.

Natuurlijk gaat het bedrijf met z'n tijd mee en kregen we een inkijkje in wat er op het gebied van beveiliging tegenwoordig mogelijk is. Op afstand bedienbare camera's. 

We waren aangenaam verrast door de vele nieuwe mogelijkheden. 

Veghel002 

 


Copyright ┬ę 2017. All Rights Reserved.