Bergen Limburg

Onze sponsoren

LitjesDe SmidLeukermeerDe VlinderLandelijke WonenVan Rijen Training&AdviesHughoEcofuelsVan VegchelLaarakkerHP

Meedoen en VVD stemmen

De VVD Bergen is meer dan alleen een partij in de gemeenteraad. Als de liberale stem in onze gemeente willen wij een bijdrage leveren aan de samenleving.

U stemt VVD of draagt het liberalisme een warm hart toe? Dan zijn wij u daar dankbaar voor! Waarschijnlijk bent u het echter niet voor 100% eens met programma's van de VVD, logisch want elk individu heeft een andere mening. U kunt echter direct invloed hebben op onze standpunten! Hoe? Door kennis te maken met onze actieve leden en u stem te laten horen binnen de VVD.

lidworden

Bij de VVD Bergen is het namelijk altijd mogelijk om een kijkje te nemen in het werken van de fractie. U wilt weten hoe onze commissie- en raadsleden werken of mee praten over actuele onderwerpen? U kunt geheel vrijblijvend kennis maken met onze fractie door een van de eerstvolgende fractievergadering bij te wonen.

Wij zijn actief voor u aan het werk. Onze twee raadsleden, Jack Jennissen en Pepijn van Rijen, trekken de kar. Zij worden gesteund door de commissieleden en de ondersteunende leden.

We zouden het fijn vinden als het aantal leden groter wordt. Hierdoor staan we sterker en kunnen wij meer. Heeft u geen tijd of zin om actief deel te nemen: u hoeft zich tot niets verplicht te voelen. Wanneer u wel een financieel steentje wilt bijdragen dan is het uiteraard mogelijk om ons ook zo te steunen.


Copyright © 2017. All Rights Reserved.