Bergen Limburg

Onze sponsoren

Landelijke WonenLeukermeerVan VegchelHPHughoLitjesVan Rijen Training&AdviesDe SmidLaarakkerDe VlinderEcofuels

Jack JennissenwebIk ben geboren en getogen Bergenaar en woon sinds 15 jaar in Aijen, ben getrouwd en heb twee kinderen. Na mijn studietijd heb ik 5 jaar in Tilburg gewoond. Toen we kinderen kregen, was de bewuste keuze om hen niet in de stad op te voeden maar in een omgeving met ruimte en natuur. Ik geniet iedere dag van de prachtige omgeving, de natuur, de Maas en de ruimte. Het wonen in de gemeente Bergen waar je elkaar kent en voor elkaar klaar staat vind ik het mooiste wat er is.

Sinds meer dan 10 jaar werk ik aan het vinden van nieuwe mogelijkheden voor afvalstoffen zoals bouw- en sloop afval, hout en kunststoffen, de laatste 3 jaar als zelfstandig ondernemer. Het geeft veel voldoening om wat eerst nog afval was een nieuw leven te geven.

Ik heb enorm respect voor mensen die zich belangeloos inzetten voor andere mensen, in verenigingen, werkgroepen, als mantelzorger of iets anders doen voor de gemeenschap. Nu is voor mij de tijd gekomen om hierin ook meer actief te worden. Mijn capaciteiten, kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor de gemeente Bergen. De gemeente Bergen heeft nu nieuwe impulsen nodig. Als we niet actie ondernemen zie ik problemen ontstaan op het gebied van ouderenhuisvesting, economische ontwikkeling, werkgelegenheid, voorzieningen en ons verenigingsleven. In de VVD heb ik een partij gevonden die bij mijn denkbeelden en ideeën past. Na jaren de gemeentepolitiek passief gevolgd te hebben, ben ik nu relatief kort actief en wil me volledig inzetten namens de VVD.

Wat kun je van mijn verwachten? Visie op de toekomst, recht door zee, zonder eigenbelang, met respect voor mens en milieu, op zoek naar samenwerking om te proberen samen onze inwoners een betere toekomst te geven.

Juist nu, met alles wat er de laatste tijd mis is gegaan in de Bergense politiek, is een herkenbare, betrouwbare en duidelijke stem nodig om te zorgen dat we weer de goede richting in komen.

Er is veel te verbeteren in de gemeente. Daar wil ik me ontzettend voor inzetten, maar dat kan ik niet alleen. Dat wil ik graag ook voor jou en met jou, zodat de gemeente Bergen de ideale leef- en werkomgeving blijft voor ons en onze kinderen.

Ik nodig je uit!


Copyright © 2017. All Rights Reserved.